Loodgieterswerk

Idema Installatie Service is gespecialiseerd in vakkundige loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan koud- en warmwatervoorzieningen, riolering (en ontstopping), gasleidingen, cv-ketels, duurzaam, dak- en zinkwerk en het plaatsen van sanitair.

Koud- en warmwatervoorzieningen, riolering (en ontstopping)
Idema Installatie Service verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van waterleidingen en/of riolering. Wij verzorgen het complete ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw waterleidingen en riolering volgens de meest recente voorschriften en normen.  

Gasleidingen
Het is niet alleen noodzakelijk om gasleidingen op een veilige manier te monteren, want ook regelmatig en vakkundig onderhoud is van groot belang. Idema Installatie Service monteert en onderhoudt gasinstallaties ook volgens de meest recente voorschriften en normen. 

Cv-ketels
Op het gebied van cv-ketels installeert Idema Installatie Service de volgende merken: ATAG, Intergas en Remeha. Meer informatie vindt u op de pagina CV.

Duurzaam
Idema Installatie Service is een groot voorstander van duurzame energie, waaronder alternatieve energiebronnen zoals hoog rendement cv-ketels, warmtepompen en zonthermische warmteopwekkers met warmteopslagsystemen. Meer informatie over duurzame oplossingen vindt u hier.

Dak- en zinkwerk 
Tevens onderhoudt en repareert Idema Installatie Service al uw nieuwe en bestaande dak- en zinkwerk/ fels daken. Wij realiseren de complete vervanging en vernieuwing van dakbedekking, zoals dakgoten, bitumen dak, kunststof dakbedekkingen of het vervangen van bladlood.

Sanitair
Ook in het plaatsen van sanitair en het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes zijn wij gespecialiseerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 

Op onderstaande foto's zijn diverse loodgieterswerkzaamheden te zien die Idema Installatie Service heeft uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Open haarden
Badkamerrenovaties
Koelinstallatie
Ventilatiesysteem
Zonnesysteem
Koperen hemelwaterafvoer
Zinkwerk
Utiliteit