Duurzaam
 
Idema Installatie Service is een groot voorstander van duurzame energie, waaronder alternatieve energiebronnen zoals hoog rendement cv-ketels, warmtepompen en zonthermische warmteopwekkers met warmteopslagsystemen.

Hoog rendement cv-ketels
Bijna iedere woning is voorzien van een hoog rendement cv-ketel. Dit biedt u de mogelijkheid om zuiniger te stoken wanneer uw installatie waterzijdig wordt ingeregeld. Uw installateur begrenst de hoeveelheid water per radiator waardoor wordt voorkomen dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd. Dit zorgt voor een stabielere en meer efficiënte werking van uw energiezuinige cv-ketel. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en milieu en u merkt het aan uw energierekening. In deze flyer 
staan alle voordelen van waterzijdig inregelen voor u op een rij. Haal meer uit uw nieuwe cv-ketel!Warmtepanelen
Een nieuwe, energiezuinige manier van verwarmen is door middel van warmtepanelen. De infrarood verwarming van de panelen verwarmt voorwerpen en niet de hele omgeving. Op die manier wordt er gerichter verwarmd, waardoor er geen energie verloren gaat. Hieronder ziet u een aantal foto's waar één van onze monteurs warmtepanelen aan het plaatsen is.